Levering binnen 3 – 5 werkdagen NL/BE

Retouren binnen 14 dagen

Gratis verzending vanaf ‎€75,-

Verzend- en leveringsinformatie

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nederland en België: 3 tot 5 werkdagen
Luxemburg: 3 tot 7 werkdagen
Duitsland: 3 tot 7 werkdagen
Frankrijk: 3 tot 7 werkdagen

Wanneer het drukker is, kan de levertijd iets langer zijn.

Hoe weet ik zeker of mijn bestelling goed is doorgekomen?

Als uw bestelling goed is doorgekomen ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Heeft u een account bij ons? Dan kunt u in uw account onder ‘ Bestellingen’ uw bestelgegevens inzien.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u onze klantenservice altijd bereiken per email onder: info@maaslandsolutions.nl

Hoe kan ik mijn pakketje volgen?

Na de eerste mail die u van ons krijgt, ontvangt u een tweede mail op het moment dat uw pakket verzonden wordt. In deze mail staat een Track en Trace-code, waarmee de bestelling gevolgd kan worden. U kunt de status van  de bestelling ook altijd bekijken in uw account onder het kopje ‘bestellingen’.

Moet ik verzendkosten betalen?

Voor bestellingen boven de 75 EURO is de verzending helemaal gratis. De kosten voor retour en verpakking zijn voor onze rekening.

Wat kan ik doen wanneer ik een beschadigd artikel heb ontvangen?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht u een beschadigd artikel ontvangen hebben of mocht er iets mis zijn de bestelling, dan kunt u de producten natuurlijk gratis terugsturen. Bekijk hiervoor onze retourpagina.

Kan ik zelf mijn gegevens wijzigen?

Als u bent ingelogd op je account, kun u daar je adresgegevens bekijken en bewerken. Om je e-mailadres te wijzigen, neem je contact op met onze klantenservice. Wanneer u uw gegevens wilt wijzigen voor een recent geplaatste bestelling, dan adviseren wij u om deze wijziging door te sturen naar onze e-mail.

 

Traceer hier uw zending

nl_NLNederlands